PRGA Dussehra 2020 – Shastra Puja Online

PRGA Dussehra 2020 – Shastra Puja Online

šŸµļø PRGA Dussehra 2020 šŸµļø

A tradition followed by us every year, the entire PRGA family (students, faculty, parents) gets together in the morning and celebrates Dussehra by worshipping and thanking our RG apparatus with a Shastra Puja followed by fun activities till late afternoon. 

While we couldn’t meet up at our Dadar centre in large numbers due to the pandemic, this year all the PRGA Batches celebrated this auspicious occasion online with their Coaches on Zoom. 

We are all in awe of the beautiful pictures shared by our young gymnasts as they performed the puja at home šŸ’« 

After the puja, the senior PRGA members gave a quick visit to the Dadar center to continue with the yearly tradition of Dussehra, praying for the pandemic to end soon and hoping to start training together again. Taking utmost care of ourselves as we got together, safety precautions were taken. All necessary safety precautions were taken šŸ™

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


17 − five =